Спорт

Чиста победа за Гришо на Ролан Гарос

Григор Димитров се завърна на Ролан Гарос с чиста победа. Поставеният под №18 в схемата надделя над представителя на домакините Грегоар Барер с 6-3 6-2 6-2.

Хасковлията не впечатли с представянето си на първи сервис, но въпреки това наложи волята си заради по-солидна игра от основната линия и добри решения в определени ситуации като смяната на темпото с къси топки и излизанията на мрежата. В мач, изпълнен с непредизвикани грешки, топ тенисистът ни изпита затруднения само в началото, когато изостана с 0-2 гейма. После обаче наложи пълен контрол и продължава напред срещу Андрей Мартин или Жоао Соуса, съобщава TennisKafe.com.

Досега Димитров и Барер бяха играли помежду си само веднъж. Това се случи на турнира в Монпелие тази година, като французинът спечели в три сета – 6-7 6-4 7-5. Сега първата ни ракета взе отмъщение от световния №103.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button