Хасково

Деца, родители и учители танцуваха за Международния ден на танца

Танцьорите от АкцентС руската Катюша, гръцкото сиртаки, правото българско хоро, Дунавско хоро и Бяла роза танцов ансамбъл „Акцент“ от ОУ „Любен Каравелов“ отбеляза Международния ден на танца

Към малките танцьори с удоволствие се присъединиха техни съученици, родители и учители. С усмивка и много настроение малки и големи превърнаха празника удоволствие за всички.

ТанцьоритеВсяка година за Международния ден на танца световно признат хореограф и танцьор прави поздравление към всички, които са посветили живота си на танца и към онези, които никога не са се докосвали до танцовата магия, разказа на събралите се във физкултурния сало на училището ръководителката на „Акцент“ Даниела Делчева

За 2010 автор на международното обръщение е известният аржентинец Хулио Бока. „Танцът е дисциплина, работа, учение, комуникация. С него заменяме думите, които другите не могат да разберат и създаваме един универсален език, познат на всички“, се казва в обръщението.
„Затова и ние днес решихме с езика на танца да се опитаме да се разберем и го направихме„, допълни Даниела Делчева.

Учителите

Учителите

Родителите също танцуваха

Родителите също танцуваха

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
dsa
dsa
29.04.2010 21:16 21:16

TAZI GOLQMATA NIKOL E MNOGO SEKSI MNOGO E KRASIVA

Back to top button