Популярни изпълнители изнесоха концерт в помощ на Диляна

Хасково

Благотворителен концерт изнесоха тази вечер популярни изпълнители в помощ на 35-годишната Диляна Николова от Хасково.

На сцената на площадка „Спартак“ се представиха ансамбъл „Китна Тракия“, ансамбъл „Южняче“, оркестър „Орион бенд“, оркестър „Фолк Палитра“, Наско Ментата, Пепи Христозова и Таня Христозова, Ваня Вълкова, Господин Велев. Имаше и млади дарования като певицата Теодора Калайджиева от школата на Елена Беделева във Военния клуб. Публиката се включи като изви голямо хоро.

Концерт

Haskovo.info припомня, че Диляна е майка на две деца и се нуждае от бъбречна трансплантация в Турция. През лятото на 2019 година тя разбира, че има заболяване на бъбреците. Становището на лекарите в турската болница е, че тя страда от „Огнищна и сигментна гломерулна склероза и хиалиноза“ и че скоро ще се нуждае от трансплантация. За половин година състоянието й се влошава. Ежемесечно купува скъпи лекарства от Турция за поддържаща терапия. Жената има подготвен донор, но необходимата сума от 25 000 евро е непосилна за семейството. Част от парите вече са събрани, като през следващата седмица младата жена ще замине за изследвания в Турция.

Концерт

Диляна моли всички добри хора да й помогнат, за да бъде отново пълноценен човек, съпруга и майка. Може да се включите в благотворителната кампания „Да помогнем на Диляна“ – ТУК, ТУК и ТУК.

Банкова сметка:

Централна кооперативна банка

IBAN: BG63 CECB 9790 2053 4873 03

Диляна Манолова Николова

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.