Пенсионерските съюзи и социални домове с почерпка за деня на възрастните хора

Любопитно

Пенсионерските съюзи и социални домове за възрастни хора получиха почерпка от община Хасково, предоставена при спазване на всички противоепидемични мерки, съобщават от кметството. Жестът е за 1 октомври – международен ден на възрастните хора.

В поздравителен адрес до хората от третата възраст кметът Станислав Дечев изказва своята дълбока признателност към всички, които с търпение, нежност и топлота са ни отгледали. „Вие ни възпитахте и ни дадохте сила да поемем по своя път. С натрупаната през годините мъдрост ни научихте да ценим традиционните български добродетели и да следваме мечтите си. Като кмет на община Хасково аз ще продължа да изпълнявам социалните ангажименти към хората от третата възраст. Защото след десетилетия достоен труд, вие заслужавате спокойствие и грижа“, казва Дечев. Градоначалникът благодари на възрастните хора, че във време на световна пандемия, те са проявили дисциплина и са дали пример за социална отговорност и висок обществен морал.

Заместник-кметът Мария Вълчева се срещна с членовете на пенсионерските съюзи и посети Дома за стари хора на Кенана и Дневния център за възрастни хора към община Хасково.

Празник

Един коментар по “Пенсионерските съюзи и социални домове с почерпка за деня на възрастните хора

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.