Хасково

Протестиращи сложиха тикви пред офиса на ГЕРБ в Хасково

Протестиращите срещу правителството и главния прокурор поставиха тикви пред офиса на ГЕРБ в Хасково.

Антиправителственият протест традиционно тръгна от площад „Свобода“ под формата на автошествие.

Протестиращите спряха на кръстовището до зеленчуковия пазар, където слязоха от автомобилите с викове „Оставка“ и тръгнаха към партийния офис на ГЕРБ в Малкия бизнес център. Там те поставиха две тикви на входа. На едната пишеше „Време ви е!“, а на другата – „Оставка“.

След това протестното автошествие продължи с обиколка по улиците на Хасково, за да завърши на отново на площада.

16 коментара

  1. Между нас такива няма, ама теб щом са те налегнали такива мисли, заповядай, остана ни една тиква, ще ти я начукаме с 200 в алчния герберски г*з

  1. Мишките от ГРОБ визираш, нали? Даже Гешев не посмя да остане 5 мин да отговори на въпросите ни, здравният министър го вардят като 8-то чудо на света, а тиквун ходи по селцата и малките градчета, където герберските кметове вече са му организирали посрещане от привържениците, платени или принудени естествено.

   1. Само празни кратуни останаха да трамбоват по тези протести. И ги води баш топал измамата. Ама байрактар си намерихте.

    1. Малоумник, не говори за хора, които не познаваш, кой те знае и ти какъв си еднокнижник като безмозъчния ви вожд Винету. Никой не ни води, обединила ни е борбата срещу корумпираното крадливо правителство. Само глупости пишете. Но от отрепки не се засягаме. Даже се амбицираме.

    2. На този баш протестиращия Топалов майка му не беше ли назначена точно от ГЕРБ . Та питам за какво протестира той? Или и той се опитва да се намърда някъде?
     Боже,боже малоумна работа.

 1. Крадливия пeдераст Боко Тиквата да се готви за затвора.
  Пеевската кypва с каскета също.

 2. То вече не останаха гербаджии. Или минаха към Цветанов или се изпокриха в миши дупки, че бай Ставри ги търсел един по един да ги кани на гости при него.

 3. Тошето документира всичко и праща отчети … на спонсорите, а на другите 3-4 дава трохи.

  1. Ех, докато има продажници като вас, дето само за пари мислите, няма да се промени България. Седите си удобно в диванчетата и плямпате глупости, ама не за друго, а защото алчните ви долни душици се пръскат от яд, че виждаш ли, оня там на улицата спечелил някой лев, докато го дават по новините. Спокойно, напълно безплатно го правим и затова никой не може да ни влияе. Свободата е най-важният фактор, освободиш ли съзнанието си от материални мисли, ставаш независим и непреклонен.

 4. тоя с знамето иван тошев доносника е всеки ден при ПОП ЗЛАТКО за далавери и кражби

  1. Хаха колко сте жалки, никакви мераци освен нормален живот за нас, нашите деца и родители нямаме. Слепи ли сте, платени ли сте, от гербаджийската администрация ли сте, че не виждате, как нормалните хора мизерстват, не получават добро образование и адекватни медицински грижи, чупят колите си и главите си по лошите пътища, и защо е така? Защото вместо да се влагат пари за благото на народа, ония корумпирани боклуци си пълнят сметките и чекмеджетата. Горим чуждите боклуци, а изнасяме природните богатства на безценица. И по-лошото е, че децата ни дишат този гаден мръсен въздух, ядат боклуците, които ни пробутват от цял свят, и после събираме пари, за да ги лекуваме на нечовешки цени в чужбина, защото държавата ни пак я няма. Трябва да си или платен или откачен, за да не виждаш всички тези неправди. Виновниците трябва да бъдат наказани час по-скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button