Спорт

10 медала спечелиха каратеките на „Мълния“

В зала „Арена“ в Шумен при засилени мерки срещу коронавируса се проведе национално първенство по шинкиокушин карете за деца до 14 г., до 12 г. и до 10 г. юноши и девойки, кадети и кадетки и национален турнир за купа „Мадарски конник“ за мъже и жени.

От хасковския клуб „Мълния“ участваха 16 състезатели – деца, кадети, юноши и девойки. На първо място се клесираха Мария Делчева при кадетки до 65 кг., Елица Иванова при кадетки до 60 кг., Денис Сали категория кадети 75 кг. плюс, Радина Райчева при кадетки до 55 кг. се завърна с бронз.

Карате

Малките каратеки на „Мълния“ също се представиха силно. Тахирюмер Шукри е първи, като той спечели и купата за най-техничен състезател. Вицешампион е Петьо Стоянов, а при 14-годишните Димитър Пасев е със сребро. Бронзовите мадели са за Жанина Димова, Сияна Стаматова, Виктор Методиев. Достойно се представиха и остнаналите състезатели от клуба.

Карате

Треньорите Кирил Петров-Кико и Деан Йорданов, които бяха в състава на съдийте са доволни от резултатите на децата, похвалиха се от клуба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button