Регион

Мъж е със счупен череп след бой между сирийци пред игрална зала в Харманли

Сирийци са се сбили вчера по обяд пред игрална зала в Харманли, съобщават от областната дирекция на МВР.

При обход полицаи са забелязали струпване на хора в близост до игралната зала в града. Те съобщили, че преди минути имало сбиване между двама мъже, които се оттеглили в посока местен хипермаркет.

Полицаите заловили мъжете. По гърба на млад мъж, който е с отказан статут на бежанец, забелязали следи от удари с твърд предмет. По-късно лекарите констатирали, че той е със счупен череп и го транспортирали в хасковската болница, с опасност за живота. Той живее на външен адрес и не е в бежанския център.

Опонентът му на 29 г., който е със статут на бежанец и живее в симеоновградското село Тянево е с порезни рани по врата и лявата ръка. Той е задържан до 24 часа. По първоначални данни двамата били приятели, а единият дължал на другия малка сума пари, за която се скарали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
🇧🇬
🇧🇬
06.10.2020 11:45 11:45

Толерастките ценности ще затрият страната.
От гръцките бежански лагери ще бъдат прехвърлени няколко стотин мигранти в България, вкл. вХарманли.

Анонимен
Анонимен
06.10.2020 11:54 11:54
Отговор до  🇧🇬

Лошо няма че си решил да събуждаш заспалите българи. Ама те не възприемат. Искат си гейропата и това е. Там били богати. И ние щели сдме да станям като тях. Някога. Такива им са надеждите на тъпаните и не виждат че ги грабят. всекидневно. Износ на злато и внос на боклук.

Анонимен
Анонимен
06.10.2020 11:56 11:56

Интелектуалната липса в коментиращите е прекрасно обяснение защо хората в България страдат.

: )
: )
06.10.2020 15:44 15:44
Отговор до  Анонимен

Твоята интелектуалност нещо не се забелязва, дебил.

Back to top button