Регион

Мъж задигна 8 хляба и сандвичи от магазин, хванаха крадци на картофи

44-годишен мъж от димитровградското село Черногорово е задържан за кражба, съобщават от полицията. Той задигнал от магазин 8 хляба и 5 сандвича.

Вчера в 10:30 часа полицаите са хванали четирима жители на крумовградското село Пелин в момент на кражба на картофи от нива в землището на стамболовското село Лясковец. 35-те килограма картофи са били натоварени в леката им кола Фолксваген.

Тютюн и цигари без бандерол са иззели вчера полицаи от Хасково, Димитровград и Свиленград. 1 800 безакцизни папироси са конфискувани при проверка на автобус на ГКПП „Капитан Андреево“ от икономическите полицаи. Оказало се, че са в багажа на 57-годишна пловдивчанка. Други 1 080 къса са иззети от криминалисти от Димитровград при проверка на Фолксваген в града, който се управлявал от 67-годишен мъж. Килограм безакцизен тютюн са намерили хасковските полицаи при проверка на жилище на булевард „Васил Левски“ в областния град.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
⤵
07.10.2020 14:41 14:41

Уточнявайте етноса, нека се знае коя част от т.н. български народ краде.

Някоя
Някоя
30.01.2021 16:56 16:56

И какво откраднал?Хляб и сандвичи?😢
Няма значение етноса истината е че е глад
От такива обяви за кражба на хляб боли

Back to top button