Регион

Спецакция на магистрала „Марица“ срещу незаконната миграция и трафика на хора

Специализирана полицейска операция срещу незаконната миграция и трафика на хора, държане и разпространение на наркотици и акцизни стоки без бандерол започна тази сутрин на автомагистрала „Марица“, съобщават от областната дирекция на МВР.

Акцията е на километър 83 след пътен възел Любимец в посока Хасково. Полицаите търсят незаконно пребиваващи чужденци и каналджии, лица обявени за местно и общодържавно издирване и такива, укриващи се от наказателно преследване.

В операцията участват служители на хасковската дирекция и гранични полицаи, има и служебни кучета. Включени са електронни и технически средства, автотранспортна техника, хеликоптер, газ анализатори и средства за комуникация.

Акция

Целият трафик се отбива на паркинг и се проверява. Вече има съставени няколко акта за административни нарушения, но още няма открити нелегални мигранти.

Операцията ще продължи до ранния следобед. Очаква се акцията да продължи и през следващите дни в района на турската граница.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлия
Хасковлия
07.10.2020 13:02 13:02

А срещу корупцията няма ли да се направи някога спец акция?

Военния
Военния
07.10.2020 14:26 14:26
Отговор до  Хасковлия

То корупция няма каквото имаше те го взеха

✅
07.10.2020 14:35 14:35
Отговор до  Хасковлия

Корумпираният Гешев ли да направи акция срещу корупцията ?

Back to top button