Любопитно

Работилница за родители на малки деца отваря за втора година в Харманли

За втора поредна година в Харманли ще отвори Работилница за родители на малки деца, съобщават от общината.

От 14 октомври стартира програмата за подкрепа на родители на малки деца, разработена от UNICEF. Тя се състои от 14 сесии, които се провеждат с група от около 15 родители веднъж седмично в продължение на 3 месеца и половина. По време на сесиите родителите имат възможност да общуват с други родители и специалисти, да обменят опит и мисли, както и да научават повече за развитието на детето и неговите психологически потребности, родителството и взаимоотношенията с децата, ефективното общуване с детето, разрешаването на конфликти и др. Сесиите включват кратки лекции, образователни филмчета, презентации, дискусии и работа в малки групи.

В екипа на община Харманли са Стефка Михайлова от детска градина „Детски свят“, Виолета Профирова – ДГ „Пролет“ и Живка Димитрова – ДГ „Ален Мак“.

През миналата есен 15 родители на малки деца успешно преминаха през безплатната програма „Да пораснем заедно. Работилница за родители“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button