Регион

Обявиха конкурси за митничари в Свиленград

Два конкурса за работа в Свиленград обявиха от Агенция „Митници“.

Единият е за разследващ митнически инспектор. Изисква се висше образование – магистър в областта на социални, стопански и правни науки, с професионално направление „Право“ и 1 г. опит по някоя от тях, както и придобита юридическа правоспособност. Основната месечна заплата е 1 100 лв.

Конкурсът е в три етапа: практически изпит, изследване на професионална и психологическа пригодност и интервю. Документи се подават до 20 октомври в Митническо бюро Свиленград.

Вторият конкурс е за експерт в сектор „Разпореждане с отнети и изоставени в полза на държавата стоки“. Изисква се висше образование – бакалавър в областта на социални, стопански и правни науки с професионално направление „Икономика“ или „Право“. Професионален опит не се изисква. Основната месечна заплата е 1 040 лв.

Конкурсът включва решаване на тест, изследване на професионална и психологическа пригодност и интервю. Документи се подават до 12 октомври в деловодството на Териториална дирекция Южна морска в Бургас.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПЕТКИН
ПЕТКИН
08.10.2020 19:17 19:17

Ееее, там и заплати ли дават??

Back to top button