Хасково

Засилени проверки за скоростта по пътищата и в Хасковско

Засилени проверки за скоростта по пътищата започват от днес до 15 октомври в цялата страна. В Хасковска област акцията стартира от 14 часа, съобщиха за Haskovo.info от Пътна полиция – Хасково.

Полицейски екипи ще бъдат разположени в населените места, както и на рискови участъци от пътната мрежа I, II и III клас. По време на операцията ще се използват всички налични камери. Освен вече познатите, ще бъдат включени и 6 нови стационарно-преносими камери, каквито още няма в Хасковско.

Работата с новите камери позволява контролът на скоростта да се извършва във всяко време от денонощието. Те са изключително чувствителни и могат да следят за нарушения в 6 платна едновременно, дори и в двете посоки на движение.

Камери

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.10.2020 14:03 14:03

Супер хващайте ги и ги глобявайте ама вдигнете и тройно глобите!!!
Не минава и ден без катастрофа като в повечето случаи е с фатален край като основната причина е високата скорост следвана от алкохоли наркотици!!!

Анонимен
Анонимен
09.10.2020 14:11 14:11
Отговор до  Анонимен

подкрепям

ангелов
ангелов
09.10.2020 18:48 18:48

Само така.Хващайте ги тези боклуци.

Back to top button