Хасково

Езиковата, Дървото и Автото изпратиха абитуриентите

ГПЧЕ36-тият випуск на Езиковата гимназия в Хасково бе изпратен официално днес. „Средният успех на завършващите е 5,75„, каза в приветствието си към учениците директорката Пенка Делиева и допълни, че тези високи успехи се дължат на постоянството и усилията както на учителите, така и на учениците.

„Щастливи сме, че на територията на Хасково има такова училище и с гордост можем да кажем „Това е нашето училище“, каза директорът на Дирекция „Образование, култура, младежки дейности и спорт“ към община Хасково Анна Йорданова. На официалното изпращане директорът на гимназията връчи награди на отличени ученици. Златаровата премия тази година взе Мария Нанчева.

ГПЧЕ ГПЧЕ

ПГДСПразникът в Професионалната гимназия по дървообработване и строителство започна с химна на България и издигането на националното знаме. „Пожелавам ви да сте все така засмени и упорити. Нека новото начало не ви плаши. Бъдете винаги между първите„, каза в приветственото си слово директорът на гимназията Александър Батимов.

Заместник – директорът Маргарита Андонова пожела на завършващите да станат достойни граждани на България и награди заслужилите ученици. За първенец на випуска бе обявена Диляна Илиева. Наградата й бе дадена за участие в различни проекти, отлично представяне на състезания и извънкласни дейности.

ПГДС ПГДС

ПТ по транспортС химна на Хасково Професионалната гимназия по транспорт постави началото на официалната церемония по изпращане на випуск 2010. „Този випуск за нас е по-специален. Той е юбилеен, защото съвпада с 50-та годишнина на училището“, каза директорът на гимназията Соня Добчева.

Тя пожела на абитуриентите да бъдат здрави и с достойнство и вяра да прекрачат в своя житейски път„. Соня Добчева награди виртуозите на полигона. Най-добрият от тях бе дванадесетокласникът Йордан Георгиев.  „Вече сте правоспособни шофьори затова спазвайте максимата, че по-бързо стига този, който кара бавно„.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
xaa
xaa
06.05.2010 20:03 20:03

didka 😀

Back to top button