Хасково

Свободни места за шлосери, сервитьори, крупиета и гъбари в Хасковско

Три нови свободни места за шлосери са обявени в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Те ще работят на преси и други машини за обработка на метални изделия. Договорите са безсрочни, а местата са вакантни от 8 октомври.

В областния град се търсят още двама работници за сглобяване на електрически скари и други домашни ел. уреди, техник за монтаж и поддръжка на охранителни системи, завеждащ административна служба, трима продавачи, готвач, охранител, общ работник, комисионер в заложна къща, двама огняри.

В Свиленград има места за три хостеси, по петима сервитьори и крупиета. В Харманли се търсят шестима гъбари, крупие, шофьор на лек автомобил до 9 места и сервитьор. В Димитровград имат нужда от двама готвачи и двама машинни оператори.

Мобилно бюро по труда ще посети на 13 октомври от 9 часа село Караманци, община Минерални бани.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Да ми пратите хабер за работа!
Да ми пратите хабер за работа!
11.10.2020 11:56 11:56

А директорка на едно училище не търсят ли! Щото аз съм проста чалгаджийка, зла съм, мога да командвам, грозна съм като смъртта и се кефя на човешкото нещастие! Пък иначе мога да раздавам пари и да се мазня на когото трябва. И си търся директорски пост в училище!

фактор
фактор
11.10.2020 15:35 15:35

Ако си от Харманли – си назначена за директорка! От раз! Подробностите ще обсъдим на четири очи!

Иаз да кажа
Иаз да кажа
11.10.2020 21:43 21:43

Това директорското място да не е като онези зам.директорските места – никъде не обявени и хоп – назначени! Как ги избраха, по какви заслуги – освен в лизането на директорски задници в друго умения нямат тези посредствени госпожи! В тоя град колкото си по прост, неграмотен и нахален – толкова повече се издигаш! А за директорка с претенции да си назначиш такива хора говори само колко е изпаткала! Или колко отчаяно има нужда да си начеше егото – защото до такива некадърнички, няма как да не се чувства като най-умната и великата на света! Ама от всичко това страдат всички в това училище – и учители и ученици! Пък тая простачка си мисли, че управлява с размах! Сразмах ти идват само глупостите, жено проста !

Коци
Коци
11.10.2020 22:01 22:01

Ужас, тая лудата бизнеслелка, с чепатия, нервозен характер още ли я държат директорка? Сигурно много е дала и подала, че да я прикриват. От едно училище я изгониха! Целият колектив скочи срещу нея! Ама на друго място я нагласиха! Тия що я търпят там! Не виждат ли що за злобно и заядливо нещо е!

Анонимен
Анонимен
12.10.2020 16:59 16:59

Абе в общежитията няма ли най-после да сложат друг зам .директор-нали Ангелова се е пенсионирала?

Удсток в училище
Удсток в училище
12.10.2020 20:48 20:48

Вярно ли в едно училище ги избирали заместник директорките да имат само тоалети да сменят и даже без поли и гащи ходели! И това учениците го разказват. Има и снимки на нечий дебел задник с дантела? Това училищата на бардаци заприличаха вече! Марш всички учителки по безгащи и от инспектората също! Маски горе, гащи долу! ЧАЛГАНИЗАЦИЯ И ОТВРАТ, НАЧЕЛО С ПРОСТА ДИРЕКТОРКА!

Back to top button