Хасково

Хасковлийка е в Хирургия след падане от покрив

56-годишна жена е пострадала днес при инцидент в Хасково.

Тя е разчиствала покрива на къща на улица „Балкан“ в областния град и е паднала на земята. Откарана е в съзнание с линейка в Спешно отделение на МБАЛ – Хасково.

Скенерът е показал, че жената има счупен прешлен. Хасковлийката е настанена в Хирургично отделение, без опасност за живота, съобщиха за Haskovo.info от болницата.

Друга жена днес си е изгорила крака при битов инцидент. Раната й е обработена. Тя е отказала да бъде приета в болницата, назначено й е домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги
Георги
12.10.2020 8:37 8:37

Първата и реакция на Камберова е болница, след това прегледа… Нулева хигиена, отношение към родител и пациент нулево, медицинските сестри в кабинета също са неадекватни в работата си. Ако ви се наложи през почивен ден педиатричен кабинет съветвам ви да отидете до Ст. Загора.

Анонимен
Анонимен
12.10.2020 14:31 14:31

Еййй, на кого не му се понравиха коментарите за д-р Камберова?! И като ги изтрихте, да не би да се промени нещо, а? НЕ! Тя си остава същата – без лична хигиена, без адекватен преглед!

Back to top button