Хасково

Петима са в ареста за дрога, откриха ментета на Неделния пазар

Петима са задържани за дрога в последните дни в Хасково и Димитровград, съобщават от полицията.

35-годишен е заловен с наркотик в Димитровград. На 9 октомври в 19 часа криминалисти са открили в дрехите му торбичка с жълтокафяво вещество на люспи с тегло 0.7 грама, реагиращо на кокаин.

Мъж на 28 г. с дрога е задържан същия ден в Хасково. Проверката му е извършена на улица „Стара планина“. В него е намерена саморъчно свита цигара – марихуана. Териториални полицаи пък задържали 20-годишен от Сливен, 28-годишен и 19-годишен и двамата от Ямбол, в които са намерени общо 8 грама метамфетамин и грам амфетамин.

Стоки с лого на защитени марки са иззели полицаи от Димитровград. На 11 октомври униформените са проверили маса на Неделен пазар, където са установили продажба на 16 спортни панталона с лого на марка без разрешение на правопритежателя. 46-годишната им собственичка ги е предала с протокол на разследващите.

29-годишен хасковлия пък е арестуван за кражба. На 9 октомври той задигнал велосипед от междустълбищна площадка в блок в квартал „Орфей“. Колелото вече е върнато.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button