Хасково

Камерите на КАТ заснеха още 103 с превишена скорост в Хасковско

Камерите на Пътна полиция са заснели вчера 103 автомобила, движещи се с превишена скорост в Хасковска област, съобщават от областната дирекция на МВР.

При спецакцията, която продължава до 15 октомври, са проверени 433 души и 345 автомобила. Пътните полицаи са връчили 12 електронни фиша и 6 наказателни постановления. На нарушители са съставени 22 акта и 62 фиша, издадени са и 2 принудителни административни мерки.

Водач с нерегистриран мотопед и неправоспособен и негов спътник с наркотик са задържани в Хасково. Вчера автопатрул е спрял за проверка на улица „Георги Бенковски“ 29-годишният мотопедист със спътник 37-годишен хасковлия. В дрехите на возещия се отзад мъж е открита сгъвка с 0.45 грама марихуана.

Двама непълнолетни са хванати за кражба в Симеоновград. Преди 4 дни момчетата на 13 и 14 г. от града са откраднали моторен трион и две музикални колонки от дома на свой съгражданин, където проникнали след счупване на прозорец. Момчетата върнали откраднатото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ангелов
ангелов
14.10.2020 20:04 20:04

Браво утре двойно

Back to top button