Хасково

Анкетата: Нека да има детски без имунизации

Резултатите от анкетатаПовече от половината гласували в анкетата на Haskovo.info смятат, че не трябва да се лишават от детски родителите, чиито деца не са имунизирани. Изискването бе въведено наскоро и предизвика опашки пред кабинетите на общопрактикуващите лекари за бележки.

57,4% от гласувалите смятат, че родителите имат избор дали да имунизират децата си и това не би трябвало да е основание за изплащане на детските. 38,6 на сто смятат, че родителите, които не се грижат детето им да получи всички ваксини, са безотговорни и не заслужават помощ от държавата. 3,9 на сто не се интересуват от темата.

Новата анкета отново е посветена на отношението държава – родители – деца. Тези дни майки от Хасково се разбунтуваха, защото НОИ иска да върнат майчинството, което са получавали докато децата им са били записани в ясла. Да връщат ли майките майчинство можете да споделите в новата анкета на Haskovo.info.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button