Регион

Тир се вряза в дърводелски цех в Горски извор

Тежка катастрофа с товарен автомобил стана в ранния следобед в димитровградското село Горски извор.

Тирът се е врязъл в дърводелски цех край главния път. Кабината и част от ремаркето на камиона са влезли в цеха, като са разрушили част от сградата. На място пристигнаха линейка, пожарни и полиция. По разказ на свидетели шофьорът е откаран жив в Спешно отделение на МБАЛ – Хасково. От полицията съобщиха за Haskovo.info, че мъжът е в тежко състояние.

В момента на катастрофата в цеха не е имало хора, които били на обедна почивка. Преди 3 г. камион отново се вряза в същия цех. Тогава на шофьора му прилоша.

Изясняват се причините за сегашната катастрофа. По платното няма следи от спирачен път и се предполага, че на шофьора му е прилошало или е заспал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Някой
Някой
14.10.2020 15:59 15:59

Това място е прокълнато, хората от селото трябва да направят корбан и на местото да се сложи кръст.

Анонимен
Анонимен
14.10.2020 17:38 17:38
Отговор до  Някой

Защо да е прокълнато преди да пуснат магистралата от там са минали милиони тирове но никой не е влизал в цеха??!!Превишена скорост и калпав асфалт са причината!!!Най вече скоростта!!На времето там имаше плоицейски пости всички намаляха преди още да са влезли в селото но тогава имаше контрол и се пишеха актове на всеки нарушител!!!

Пловдив-Хасково
Пловдив-Хасково
14.10.2020 16:16 16:16

Един от най-лошите пътища в България. Некадърното пътно управление в Хасково така и не го пипна тоя път през годините. Мърлячи!

Анонимен
Анонимен
14.10.2020 17:40 17:40
Отговор до  Пловдив-Хасково

Прав си.При това основния за областта път!!!

Анонимен
Анонимен
14.10.2020 19:03 19:03

За 80 процента от катастрофите са виновни тировете . Отделен е въпроса за липса на всякакъв контрол от страна на контролните органи.

Back to top button