Хасково

Номинираха петима от Хасково за Лекар на годината

Петима лекари от Хасково са номинирани за наградата Лекар на годината 2020, съобщават от Управителния съвет на Районната лекарска колегия.

Д-р Райна Иванова е номинирана в категорията „Дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалност“. Д-р Иван Вълканов е с номинация за „Принос за развитие и прилагане на иновативна медицина и уникални техники“.

В категорията „Ти си нашето бъдеще“ – награда за младите медицински надежди на България“ са предложени д-р Владимир Вълев и д-р Георги Димитров. Наградата е за младите медицински надежди на България, взели активно участие в битката с COVID-19. Д-р Красимира Кинова е номинирана за „Принос за развитие и утвърждаване авторитета на съсловната организация“. Отличието е за лекари, дали своя принос за борбата с коронавируса.

 

8 коментара

    1. Защото Петко,на теб ти е трудно да пишеш на кирилица а и прокуратурата не може да чете на латиница!

  1. Красимира Кинова да си види лъжливото отделение, където прилъгват и вкарват хора с отрицателен pcr и ги държат там насила и ги оставят в неведение и без информация, местят ги по четири-пет пъти от стая в стая да съберат всичките микроби на стаите им и да се заразят накрая, само и само да вземат пътеките, което е криминално престъпление!!! Не може така безочливо и безотговорно да се излага живота на пациентите на риск! Това отделение беше нещо преди повече от 20 години. Сега е нищо- пералня за пари! Като попиташ нещо, насреща ти се крещи!!! Такева изобщо не е за лекар, изнервя излишно пациентите и изостря и без това неприятните ситуации!

  2. Как така ще крещят? Това да не е на татко им мерата? Кой търпи такива изчадия? Няма ли кой да ги опъне? После хората виновни.Ако на мен тая ми се разкрещи,ще й извия врата от кръста,ченето ще го търси по земята.Безсрамници! Веднъж в пералните трябва да се врътнат изродите в тая държава,иначе оправия няма.

  3. Тоя мръсник в ляво без маската е УБИЕЦ !!! Преди 3 години умори мой приятел ! Почина на 24…Дано сълзите на родителите му да те удавят гаддино мръсна

  4. Тоя анестезиолог трябва да е номиниран за затвора ! Не за награда,бащами почина заради тоя паразит

  5. Тоя пишман анетсезиолог в ляво ли трябва да е за награда ? За бесилото е тоз,пред очите ми един едва се съвзе от упойка почти си замина човека…Награда ще му дават

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button