Хасково

Новият областен: Столът е удобен, но има доста отговорности

Румен Данев сдава поста на Никола СталевСтолът на областен управител е удобен, но ми е притеснено, защото има доста отговорности“ с тези думи дванадесетокласникът от езиковата гимназия Никола Сталев пое поста на губернатор на област Хасково за ден.

Негови заместници станаха десетокласниците Мейлин Байрямали и Петър Колев. Така титулярите Николай Нанев и Румана Въчева си взеха един нед отпуск.

Минути след встъпване в длъжност новото ръководство се включи в заседанието на Областния съвет по здравеопазване, образование и култура, който днес също се състои от ученици от езиковака гимназия.

„Ще обсъдим въпроса с вируса на СПИН и възможността за организиране на образователни кампании, ще разискваме плюсовете и минусите на образователната система и извънкласните дейности, както и вечерния час на непълнолетните“, обясни временният областен управител Николай Сталев.

Влизането на учениците във властта е по повод Деня на ученическото самоуправление. Инициативата е съвместна с ГПЧЕ „Проф.д-р Асен Златаров“.

Никола Сталев Новите заместник- областни управители

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлийка
хасковлийка
10.05.2010 10:52 10:52

Браво на тези деца!Хубави,умни,интелигентни!!Пожелавам им успех където и да са в живота!!

хасковлийка
хасковлийка
10.05.2010 10:53 10:53

Браво на тези деца!Хубави,умни,интелигентни!!Пожелавам им успех където и да са в живота!!

Back to top button