Хасково

Започнаха изкопните работи по затворения булевард „Освобождение“, ВиК ще отстранява възможните аварии

Започнаха изкопните работи по затворения за движение на автомобили хасковски булевард „Освобождение“ в участъка от булевард „Илинден“ до улица „Македония“, съобщават от общината.

Както Haskovo.info писа, отсечката беше затворена снощи. Там ще се извърши подмяна на водопровода. Очакванията са ремонтът да завърши до месец, през което време водата няма да се спира. Това ще стана на края за свързването на новия водопровод с ВиК-мрежата на Хасково. Днес кметът Станислав Дечев инспектира работата. Той каза, че е възможно да възникнат аварии на стария водопровод, които ВиК Хасково има задължението да отстрани своевременно. След ремонта участъкът от булеварда ще бъде преасфалтиран.

Ремонт

Haskovo.info припомня, че има въведена временна организация на движението по булевард „Освобождение“. Движещите се от булевард „Илинден“ към булевард „България“ се пренасочват по бул. „Илинден“ – бул. „Васил Левски“ – бул. „България“ – кръстовище с бул. „Освобождение“. Движещите се от бул. „България“ към бул. „Илинден“ се пренасочват по бул. „България“ – бул. „Васил Левски“ – бул. „Илинден“ – кръстовище с бул. „Освобождение“. Промените се сигнализират с пътни знаци и схема на обходния маршрут. Допълнително се поставят табели Т17 с надпис „Не важи за живущите“, като при пропускане на МПС на живущите, движението ще се регулира с регулировчик и ще се преустановява работата на машините.

Ремонт

8 коментара

 1. Че живущите имат достъп до имотите си и без да минат по бул. Освобождение!!!!!
  В участъка няма нито една къща или блок всички са по пресечките!!!!

 2. И защо затвориха Панорама…..за да е пълна бъркотията…..все пак това е България…. няма такава държава….

  1. Защото ремонта е до ул. Македония и ихода на ул. Панорама попада в ремонтирания участък!!!А от кв. Червена стена има толкова много изходи че не вярвам да допрете до Панорама!!!

  2. Като няма такава държава ти какво правиш тука. Айде къш че ми писна от такива тежки изводи. Ти у вас като ремонтираш как е не е ли бъркотия , скот мизерен

 3. Дечев защо даваш поръчката на ДПС фирма? Крадци сте и целия град ви знае и никой не ви уважава.

   1. Някой пречи ли ти да подкрепяш поредния клоун, тръгнал да трупа политически дивиденти? Кому е нужен този призив?

 4. Няма да спира водата ли?Пълна лъжа!От рано сутрин ние нямаме вода и напоследък често я спират.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button