Регион

Хванаха пловдивчанин в Харманли със 70 грама хероин в джоба

Снимки от ОД на МВР ХасковоТрима мъже са задържани в полицейското управление в Харманли за съхранение и разпространение на наркотични вещества, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера местните криминалисти са задържали в момент на качване в автобус 56-годишен пловдивчанин в района на харманлийската автогара. При обиска от джоб на панталона му са иззели 70-грамов найлонов пакет с хероин. В хода на разследването станало ясно, че мъжът се е снабдил с дрогата от двама харманлийци на възраст 40 и 28 години.

Предприети са незабавни действия и претърсвания в домовете им на улици „Тракийска“ и „Чавдар войвода“, откъдето са иззети още 4 таблетки амфетамин, 9 грама хероин, 52 патрона. Проверен е и дома на пловдивчанина, откъдето са конфискувани още 65 грама канабис, флаш памет с неидентифицирано съдържание и 4 лични карти.

Видът на дрогата е потвърдена с полеви наркотест. Криминалистите са проверили и лек автомобил Нисан Примера, собственост на 25-годишен харманлиец, с чиято помощ двамата мъже са се движили на територията на града. По случая е образувано досъдебно производство.

 Дрога  Дрога

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button