Търсят 21 шофьори на камиони и 22 монтажници в Хасковско

Хасково

21 свободни места за шофьори на камиони за международни превози са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

20 от местата са за Хасково и са вакантни от 13 октомври. Едно е обявено за Свиленград. В областния град има място и за шофьор на лекотоварен автомобил.

Сред новите места в Хасково са за образователен медиатор, майстор готвач, работник в кухня, електротехник в промишлено предприятие, трима огняри, общ работник, асистент в офис.

В Димитровград се търсят 22 монтажници на кабели на 750 лв. заплата, логопед, трима готвачи, седем контрольори на качеството. В Минерални бани имат нужда от трима работници на пералня за хотелско бельо, Симеоновград – две медицински сестри, в Харманли – маникюрист, а в Стамболово – двама водачи на мотокар.

Мобилно бюро по труда ще посети свиленградското село Младиново на 21 октомври от 10 часа и Меричлери на 23 октомври от 9:30 часа.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.