Хасково

Блъснатото в Хасково дете е с травми на главата и гръдния кош

4-годишното дете, което беше блъснато вчера от лек автомобил Сеат на пешеходна пътека до входа на парк „Кенана“ в Хасково е с травми на главата и гръдния кош, съобщават от полицията.

След прегледа в болницата детето беше изписано за домашно лечение, припомня Haskovo.info. Момченцето пресичаше с тротинетка и беше ударено от колата, управлявана от 18-годишен шофьор от село Боян Ботево.

Произшествие с велосипедист е станало вчера в Димитровград. В 15:45 часа на булевард „3 март“ 46-годишният колоездач не е спазил достатъчно дистанция и се е ударил в намаляващ скоростта пред пешеходна пътека лек автомобил Шкода, управлявана от 59-годишен мъж. От удара велосипедистът е с фрактура на лявата раменна лопатка и охлузни рани по тялото.

В петък сутринта на ГКПП „Капитан Андреево“ е арестуван поляк, шофиращ камион с 2.67 промила алкохол. По-късно той е обвинен и задържан от прокуратурата за 72 часа. Бързото производство е внесено за разглеждане в Районен съд – Свиленград.

Още един пиян шофьор е задържан в Харманли. 62-годишният кърджалиец е управлявал мотопед без регистрационни табели с 2.38 промила алкохол. Той изхвърлил от дрехите си станиолово топче със съцветие с мирис на марихуана. При справка станало ясно, че мотопедът е откраднат от родния му град и е обявен за издирване. В ареста на харманлийското управление е бил и 36-годишен симеоновградчанин, който шофирал Рено след употреба на амфетамин и метамфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button