Хасково

Арестуваха трима крадци и двама с дрога в Хасковско

Трима крадци са задържани през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Двама от тях са хасковлии. 22-годишен влязъл на 16 октомври през незаключена врата в дом на улица „Средец“ и задигнал резачка за дърва и електрожен. 36-годишен пък откраднал инструменти от магазин на булевард „България“.

Свиленградските полицаи също са задържали мъж, извършил кражба на 17 октомври. 41-годишният турски гражданин откраднал мобилния телефон от свой сънародник на 62 г. в казино в града. След задържането му е върнал откраднатото.

37-годишен е задържан за дрога в хасковската полиция. На 16 октомври по време на полицейска операция криминалисти са проверили дома на мъжа в село Узунджово, където е открит 0.4 грама „чай за пушене“. В харманлийското управление също е задържан мъж, съхраняващ дрога в дома си. На 18 октомври полицаи са проверили жилището на 35-годишния в Симеоновград, където са открили полиетиленов плик с 6 грама марихуана.

Цигари без бандерол са иззели икономическите полицаи от Свиленград. Вчера на вход на ГКПП „Капитан Андреево“ е проверен Мерцедес, шофиран от 40-годишен софиянец. В колата са открити 1 200 безакцизни цигари. На водача е съставен акт по Закона за митниците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button