Спорт

Хандбалистките на „Топлика“ стартираха сезона с добри игри

Хандбалистките на „Топлика“ (Минерални бани) стартираха с добри игри сезона в „Б“ група при жените в зона „Тракия“.

Вчера в Панагюрище се проведе първият турнир. „Топлика“ записа победа срещу отбора на ХК „Петър Бабев“ (Несебър) с 25:7, равен с Панагюрище – 20:20 и загуба от Поморие с 22:29.

Хандбал

Хандбалистките показаха отборна игра, изключително висок спортен дух и силно желание за победа. Подценяването на отбора на Панагюрище, съставен изцяло от девойки, доведе до равенството в първия мач на момичетата на треньора Ирина Миладинова. Вторият мач с отбора на Поморие вървеше гол за гол през първото полувреме и изключително добра игра в защита. Опитността на отбора на Поморие си каза думата и така мачът приключи със 7 гола аванс за тях.

Хандбал

„Топлика“ започва сезона при жените с равен брой точки с отбора на Панагюрище, но по голова разлика, се класира временно на трето място. С игрите си те дават сериозна заявка за предстоящите три турнира. Следващият турнир е на 28 ноември в Поморие.

Хандбал

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Anonimen
Anonimen
19.10.2020 13:17 13:17

Bravo na momi4etata
Uspeh i za v bade6te

Back to top button