Любопитно

Калина е в снимачния екип и на новия криминален сериал „Братя“

21-годишната хасковлийка Калина Спасова е част от екипа на новия български криминален сериал „Братя“. Премиерата му беше през септември по „Нова“ и в него участват звезди като Калин Врачански, Йоанна Темелкова и Башар Рахал.

Калина е скриптър в сериала, който е всяка делнична вечер по Нова телевизия. „Започнахме снимки още през юли и точно приключихме първи сезон. Екипът е наистина страхотен, като едно голямо семейство си станахме и да работя с тези актьори си беше истинска сбъдната мечта“, разказа пред Haskovo.info студентката в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“.

Филм

Паралелно със снимките тя посещава упражненията в Академията и й е доста трудно, но в крайна сметка е успяла да съчетае двете неща. Задачата й в „Братя“ е да следи дали сценария се спазва от актьорите, внимава да няма някакви грешки в костюмите, в това например с коя ръка актьорът е взел чашата и е отпил и в следващите кадри да го повтори абсолютно същото, а също така Калина бие клапата.

Филм

„Сериалът има доста голяма гледаемост вече и сме много щастливи всички, че хората оценяват това което всички направихме за тези 3 месеца“, доволна е хасковлийката.

Филм

Haskovo.info припомня, че миналата година Калина Спасова беше в екипа на българския филм „Завръщане“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Нанев
Нанев
19.10.2020 20:59 20:59

Браво.Желая и здраве и късмет.

ТВ фен
ТВ фен
20.10.2020 13:11 13:11

Доста гафове има в сериала. Сцената със убитата Лина – виждаше се как диша и два пъти си смени позата…

Back to top button