Регион

Двама са ранени при катастрофа край Харманли

Двама са ранени при катастрофа край Харманли, съобщават от полицията.

Вчера около 10 часа по път I-80 70-годишен харманлиец е управлявал лек автомобил Фолксваген. Излизайки от крайпътен имот се е опитал да направи ляв завой и не е пропуснал движещия се от лявата му страна по път с предимство 27-годишен водач на Дачия от Хасково. От удара е пострадал последният, който е с изгаряния в областта на лявата китка и возещият се при него 57-годишен мъж, който е с фрактура на дясната ръка.

20-годишен от хасковското село Криво поле е задържан, защото е управлявал товарен автомобил Фолксваген без регистрационни табели и с прекратена регистрация от септември. В ареста е бил и 21-годишен от същото село, който управлявал лек автомобил Фолксваген в областния град с 1.3 промила алкохол. Проверката е станала тази сутрин в 4:40 часа на улица „Петър Берковски“.

Младеж от Хасково пък е хванат с психотропно вещество. Вчера в 16:30 часа криминалисти са открили в дрехите му грам зелено-кафява листна маса, за която 25-годишният твърдял, че е чай за пушене.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КАТ
КАТ
20.10.2020 11:20 11:20

Дъртия харманлийски педepacт е взел книжката си с минeт.

Back to top button