Любопитно

Фотографи боядисват галерия, за да изложат фотосите си

Ракурси от Родопите74 фотоси от Дяволския мост и село Дядово ще изложат тази вечер в галерия „Лицо“ петима хасковски фотографи. Това са Жоро Колев, Димитър Стоянов, Мартин Яйцаров, Венко Степанов и Кеворк Хазарян. Изложбата е под надслов „Ракурси от Родопите“ и е плод на едномесечната работа на майсторите на обектива.

„Четири пъти ходихме да снимаме. Единия от тях беше през нощта“, разказаха пред Haskovo.info Жоро Колев и Кеворк Хазарян. Те допълниха, че фотографиите не са обработвани компютърно. Единственият им помощник по време на снимките е било студийното осветление. За да изглежда прилично изложбената зала хасковските фотографи дори са я освежили като са я боядисали.

Изложбата „Ракурси от Родопите“ ще бъде открита официално тази вечер от 18:30 часа. За своите гости петимата хасковски фотографи са приготвили коктейл и родопска музика. На разположение на желаещите ще бъде и специална книга, в която всеки ще може да изрази впечатленията си от видяното. Изложбата ще остане в галерия „Лицо“ до 28 май.

 

Жоро Колев

Жоро Колев
 

Кеворк Хазарян

Кеворк Хазарян

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
BOBO
BOBO
12.05.2010 20:22 20:22

браво тия са страхотни. евала .майстори….изкренно им се възхищавам и от сърcе им желая нови творчески успехи

Back to top button