Регион

Хванаха ментета в кола на магистрала „Марица“ и крадци от магазин

Ментета са конфискували свиленградските полицаи, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера в 16 часа на автомагистрала „Марица“ те са проверили лек автомобил Шкода, управляван от румънски гражданин на 28 г. В колата са намерени 96 артикула маркови дрехи и маратонки без разрешение на правопритежателя.

Цигари без бандерол пък са иззели хасковски полицаи. Снощи в 23:30 часа на улица „Цар Освободител“ те са проверили лек автомобил Фолксваген, шофиран от 50-годишен жител на село Текето. В колата са намерени 940 безакцизни цигари от различни марки, предадени с протокол на разследващите. Съставен е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

Двама мъже са задържани за кражби от магазин. 54-годишният му собственик е подал сигнал за хранителните липси от бакалията на улица „Цар Симеон“ в Димитровград. По-късно полицаите са заловили двамата на възраст 31 и 23 г., които задигнали дребни хранителни продукти и признали за деянията си.

В полицейския участък в Любимец е задържан мъж на 37 г., откраднал вещи от къща в село Вълче поле. Там той проникнал през незаключената врата на дома.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
• • •
• • •
21.10.2020 11:58 11:58

Умишлено ли не съобщавате етноса на крадците ?

Back to top button