Спорт

„Извор“ отпадна от Монтана за Купата на България след гол в добавеното време

Третодивизионният тим на „Извор“ от димитровградското село Горски извор отпадна на 1/16-финалите за Купата на България след домакинска загуба от елитния Монтана с 1:2.

Победата за гостите обаче не дойде лесно. Въпреки положенията пред двете врати първото полувреме завърши без гол. През втората част гостите откриха след попадение на Николай Цветков от дузпа в 56 минута. За радост на многобройната публика в 76 минута Ангел Янков беше изведен сам срещу вратаря на гостите и изравни резултата. И когато мачът вървеше към продължения по-опитният тим вкара победно попадение дело на Тони Тасев от пряк свободен удар във втората минута на добавеното време.

Haskovo.info припомня, че „Извор“ се класира за този етап на турнира след победа над втородивизионния „Септември“ (Симитли) с 4:2.

Мач

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button