Хасково

Хасковските протестиращи поставиха пънчета с искане за оставки

Протестиращите срещу управлението на страната поставиха по едно пънче пред областна администрация и съдебната палата в Хасково.

На първото беше лика на премиера, а на второто – този на главния прокурор с надписи „Мафия“. Искащите оставките и на двамата казаха, че упоритостта им в оставането на власт е като пън.

Протест

Недоволните се събраха на площад „Свобода“ и след това се отправиха в автошествие из Хасково. Те бяха подкрепени от протестиращи от Стара Загора. По традиция те спряха пред съда, където за кратко блокираха движението по булевард „България“.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Издишате
Издишате
22.10.2020 22:38 22:38

Толкоз ли няма за какво друго да се пише в тоя град та се пише за тези НКС-та!

Анонимен
Анонимен
22.01.2021 15:06 15:06
Отговор до  Издишате

Iavno niamaaa..

до болните от мозъчна анемия
до болните от мозъчна анемия
22.10.2020 23:40 23:40

Колко ви плащат тези 9 човека за да вървите след тях всяка вечер и да твърдите че това е новина. Гротеска. Измамници се правят на демократи. Поне да ви научат как се крие ддс. Само вие ли не ги знаете що за хора са.

До безмозъчния гербераст
До безмозъчния гербераст
23.10.2020 1:19 1:19

Омръзна ми от вашите празни приказки и обиди. Не че познавате някого, просто или ви е яд, че не всички са страхливи мишоци като вас, или всъщност на вас ви плащат да плюете. Естествено, че това е новина, и знаеш ли защо? Защото в заспалия град Хасково нищо друго не се случва и единственият лъч светлина и надежда е протестът на будните граждани, колкото и да са малко. Тиквун е пътник, а с него и всички нагаждачи и платени тролове като вас. Един път в живота си застанахте ли срещу враговете си, за да защите правата си, децата си, родителите си, дома си? Сигурен съм, че не. Марионетки срещу малко власт или парици. Одупени и винаги готови да олижат нечий г*з. Добре ли е???

2551
2551
23.10.2020 9:51 9:51

Аз не съм ГЕРБераст и никога няма да бъда!!!Споделям идеята Ви за оставка но трябва да имате ясна представа и за бъдещето!!Кой ще е следващия на кого ще гласуваме доверие???Омръзна ми да се делите на сини и червени!!!Ако не са едните ще са другите и обратно!!!Истината е че винаги има един балансьор който управлява в сянка и това е ДПС!!!Трябва да се въведе задължително гласуване така на фона на примерно 90% изб.активност ДПС ще имат около 3,33% и няма да влязат в парламента а управляващата партия ще има мнозинство!!!Остава въпроса кой да дойде на власт обаче????

Притеснен съм за здравето на метежниците
Притеснен съм за здравето на метежниците
23.10.2020 11:09 11:09

Някакви еднакви хапчета ли пият всички с пънчетата че са така зли и агресивни. Щом не ги хвалиш и аплодираш са готови да те застрелят на мига. Кротко бе, жено. Личи си че е тихо в спалнята ама ние не сме виновни.

Тодор
Тодор
23.10.2020 11:07 11:07

Нормално е това с пънчетата. Нали дървената далавера трябва да върви

Гарабед
Гарабед
23.10.2020 11:24 11:24

Защо не виждам нашия „идол“ Зенопян – Катаджията. Явно татуираната му жена не го пуснала да кряка или кърми бебето си. Пълен смешник!

Back to top button