Хасково

Откраднаха кутия с дарения за болно дете в Хасково

Кутия с дарения за болно момиченце е била открадната в Хасково, съобщават от полицията.

Тя е била оставена преди около месец в аптека на булевард „Съединение“. След подадения сигнал полицаите са хванали 15-годишно момче, което признало за кражбата и казало, че в кутията имало 35 лв.

Сигнал за кражба на ток е подаден вчера в харманлийската полиция. Униформени и служители на ЕВН са констатирали, че на улица „Граф Келер“ в Симеоновград е налице незаконно присъединяване към ел. мрежа чрез кабел, свързан към осветително тяло над вратата, продължаващ към пода и завършващ с разклонител. Към разклонителя има свързан друг кабел, минаващ под вратата и влизащ в апартамент на блока.

По данни на съседите, жилището се обитава от 39-годишен мъж. Според експертите от ЕВН, незаконното присъединяване е за сметка на жителите от входа и ел. осветлението на стълбището, което се заплаща от всички живеещи във входа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button