Регион

Лек автомобил „тапициран“ с тютюн за наргиле откриха на Капитан Андреево

143 кг. контрабанден тютюн за наргиле откриха митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“ при проверка на лек автомобил, съобщават от Агенция „Митници“.

На 21 октомври около 4:30 часа на пункта пристигнал лек автомобил, управляван от сръбски гражданин, който пътува със семейството си от Турция през България за Сърбия. По метода „анализ на риска“ колата е селектирана за щателна митническа проверка. Във всички конструктивни кухини на купето – четирите врати, в задните калници, в кухини на пода, както и на различни места в личния багаж са открити 143 опаковки по 1 000 грама тютюн за наргиле без акцизен бандерол.

Акцизната стока с пазарна стойност 85 000 лева е задържана. По разпореждане на прокуратурата водачът на автомобила е бил привлечен към наказателна отговорност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button