Спорт

Девойки се състезават на футбол в Деня на спорта

Турнирът по футболЗавърши първият квалификационен етап от турнира по футбол и волейбол, организиран от община Хасково, местния Младежки център и Младежки парламент по случай Международния ден на спорта- 17 май.

През последните два дни се играха 6 футболни срещи. В състезанието по волейбол премериха сили 6 отбора от ученици и младежи на възраст от 15 до 30 години.

Четвъртфиналите на футболния турнир ще се състоят днес на игрището в зоната за отдих под ул. „Дунав”. Битката за полуфиналите ще изправи „Специалните” срещу „Шок”, „9-и В” срещу „Дяволите”, „Галактикус” срещу „Спартанс”  и „8-и март” срещу „ Езиковата”.

Малко по-късно ще започнат финалите по волейбол, в които ще премерят сили отборите на  „НО НЕЙМ”, „1992”, и „Машините”.

В програмата по случай Международния ден на спорта са включени още турнири по стрийтбол, бадминтон и  футбол за девойки, състезание по дълъг скок, демонстрации по вдигане на тежести, силов трибой, борба и скокове на батут. Награждаването на победителите ще бъде в понеделник вечерта пред хасковския Младежки център.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
pe6o ko6mara
pe6o ko6mara
14.05.2010 14:14 14:14

OSMI MART nai – dobrite we !!!?

Back to top button