Хасково

Искат от държавата опасна сграда до ПМГ за актова зала и кабинети по изкуства

Община Хасково възнамерява да поиска от Министерството на земеделието, храните и горите имот, който граничи с двора на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“, става ясно от докладна за октомврийската сесия на общинския съвет от кмета Станислав Дечев.

Става въпрос за поземлен имот на булевард „Стефан Стамболов“ №2 с площ 1 769 квадратни метра и построената в него сграда, представляваща едноетажна лабораторна сграда със застроена площ 359 квадратни метра, държавна собственост в управление на Изпълнителна агенция по сортоизпитване, апробация и семеконтрол към Министерството на земеделието, храните и горите. Постъпила е докладна от директора на гимназията, в която е описано, че от години имотът и сградата не се стопанисват и не се използват за нуждите на министерството. Имотът е обрасъл с храсти, керемидите на покрива на сградата застрашават да паднат в двора на училището и са заплаха за живота и здравето на учениците.

В същото време ПМГ се нуждае от сградата, която може да се използва за изграждане на актова зала, кабинети по изобразително изкуство и музика и кабинети за извънкласни дейности, които са изключително необходими за училището за провеждане на образователния процес, се казва още в докладната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Защо
Защо
25.10.2020 12:27 12:27

Герито, виж си първо учителите – и ти почна да ги събираш от кол и въже, защото бягат! Нищо елитно не е останало в това МГ. Безраборно поведение на богаташчета, което ти и учителите толерирате! Никаква дисциплина в час – от чалги от телефона, и надприказване не може да се чуе гласът на коя да е госпожа! И ти го знаеш прекрасно Герито! Но мълчиш и си затваряш очите! Учителите гърчат само тихите и културни деца – не могат да си предадат уроците, да ги подготвят за контролни – а после веднага бързат да пишат слаби оценки – да демонстрират някакви принципи! Какви са тези принципи – когато разглезените богаташчета не влизаха отдалечено или продължаваха да се лигавят – тези учители си изнасяха уроците с едни и същи ученици, всеки път ги питаха и препитваха – щото нямаше голям избор. Но накрая нито ги поощриха с хубави оценки, нито и м опростиха някоя гавра с огромна домашна! Каква е разликата от глезените гамени и добрите ученици! Никаква. Добрите ученици ги мачкат в МГ. Гамените ги оставят да правят каквото си искат! Също като огледало на това, което се случва в града и държавата! Поне имайте чест да си го признаете – не сте никакви учители, а корумпирани даскали!

Отговор до неосведомен
Отговор до неосведомен
25.10.2020 22:04 22:04

Някой супер неосведомен и без работа много му се хейти! Жалко! Що не си намерите други занимания бе хора вместо да плюете все по хубавото. Ами то нещо като е хубаво не може да го окепезите само с приказки:)))

Back to top button