Любопитно

Полиция следи за мерките на концерта на Камерния оркестър в Хасково

Общинска полиция следеше тази вечер за спазването на противоепидемичните мерки на концерта на Камерния оркестър от Музикалните дни „Проф. Недялка Симеонова“ в хасковския театър „Иван Димов“.

Органите на реда наблюдаваха да няма струпване на хора на входа и всички да са с предпазни маски. Проверки са възможни и в самия театрален салон. От театъра също следяха за мерките, като местата за публика са на 50%. Предните две концертни вечери от Музикалните дни не беше забелязано полицейско присъствие.

Концерт

Иначе публиката се наслади на изпълненията на Камерния оркестър с диригент Цанислав Петков и солист Калина Христова – концертмайстор на Софийска Филхармония. В програмата бяха включени „Пасакалия“ на Хендел и „Четирите годишни времена“ на Вивалди.

Финалът на Музикалните дни е в неделя вечер, посветена на 250 години от рождението на Лудвиг ван Бетовен. Трио „Арденца“ с гост-виолончелист Атанас Кръстев ще свирят отново на сцената на театъра при свободен вход.

Музикалните дни „Проф. Недялка Симеонова“ се организират от община Хасково с изключителното съдействие на диригента Цанислав Петков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петьо
Петьо
24.10.2020 23:45 23:45

Браво на Общинска Полиция, вместо да си пият ракията у дома си, те са на работа! А, после Г-н Кмета ще се изказва че Об. Полиция не работи и била в тежест на Общинския бюджет. А служба КОРЗ какво правят?? Напълно излишна, пишат фишове! А бе ей мишки, ще ми пишат глоби на „Кенана“ че едната ми гума е в тревата. Не мога да ги засека точно когато пишат – – господ няма да им помогне.

-
-
25.10.2020 9:10 9:10
Отговор до  Петьо

Цирк.

Пепи
Пепи
25.10.2020 12:44 12:44

Адаме,Адаме където и да те сложат никакъв чеп не става от тебе.Само да кльопаш колеги не става.

Back to top button