Полиция следи за мерките на концерта на Камерния оркестър в Хасково

Любопитно

Общинска полиция следеше тази вечер за спазването на противоепидемичните мерки на концерта на Камерния оркестър от Музикалните дни „Проф. Недялка Симеонова“ в хасковския театър „Иван Димов“.

Органите на реда наблюдаваха да няма струпване на хора на входа и всички да са с предпазни маски. Проверки са възможни и в самия театрален салон. От театъра също следяха за мерките, като местата за публика са на 50%. Предните две концертни вечери от Музикалните дни не беше забелязано полицейско присъствие.

Концерт

Иначе публиката се наслади на изпълненията на Камерния оркестър с диригент Цанислав Петков и солист Калина Христова – концертмайстор на Софийска Филхармония. В програмата бяха включени „Пасакалия“ на Хендел и „Четирите годишни времена“ на Вивалди.

Финалът на Музикалните дни е в неделя вечер, посветена на 250 години от рождението на Лудвиг ван Бетовен. Трио „Арденца“ с гост-виолончелист Атанас Кръстев ще свирят отново на сцената на театъра при свободен вход.

Музикалните дни „Проф. Недялка Симеонова“ се организират от община Хасково с изключителното съдействие на диригента Цанислав Петков.

3 коментара

  • Браво на Общинска Полиция, вместо да си пият ракията у дома си, те са на работа! А, после Г-н Кмета ще се изказва че Об. Полиция не работи и била в тежест на Общинския бюджет. А служба КОРЗ какво правят?? Напълно излишна, пишат фишове! А бе ей мишки, ще ми пишат глоби на „Кенана“ че едната ми гума е в тревата. Не мога да ги засека точно когато пишат – – господ няма да им помогне.

  • Адаме,Адаме където и да те сложат никакъв чеп не става от тебе.Само да кльопаш колеги не става.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.