Хасково

Рено нацели Фолксваген, няма пострадали, липсват знаци

КатастрофатаРено и Фолксваген се удариха на кръстовището на улиците „П. Р. Славейков“ и „Алеко Константинов“ в Хасково около 17 часа. За щастие инцидентът се размина без пострадали. В реново пътуваше семейство с 4-годишно дете, което бе изплашено и заедно с майката бяха откарани за преглед.

Реното идвало по ул. „Алеко Константинов“ и завило по „П. Р. Славейков“ като отнело предимството на движещия се по нея Фолксваген. Сериозни материални щети по двата автомобили няма, но ремонтите ще глътнат по няколкостотин лева, коментираха събралите се съседи.

Според тях най-големият проблем в района са липсващите знаци, които изчезнали преди около 2 месеца. Според Георги Георгиев, който от десетилетия живее в блокчето до кръстовището, най-вероятно са ги прибрали хулигани. Съседите му предположиха, че е възможно и паркиращ автомобил да е съборил някой от знаците.

След подадения от Haskovo.info сигнал, от община Хасково обещаха, че ще бъде изпратена комисия, която да установи липсата на знаците и да те ще бъдат възстановени.

 

Щетите по двата автомобила ще глътнат по няколкостотин лева

Щетите по двата автомобила ще глътнат по няколкостотин лева
 

Георги Георгиев търси остатъци от знак под паркиран автомобил

Георги Георгиев търси остатъци от знак под паркиран автомобил

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.05.2010 22:26 22:26

X 04 47 BM е червената бракма!

Back to top button