Обявиха конкурс за директор на Здравната каса в Хасково

Хасково

Националната здравноосигурителна каса обяви конкурс за директор на Районната здравноосигурителна каса в Хасково, където няколко мандата управлява д-р Павлина Куюмджиева, която вече е в пенсионна възраст.

Кандидатите трябва да имат висше образование „магистър“, да са със 7 г. професионален опит, от които минимум 3 г. стаж по специалността в областта на управлението на здравеопазването, банковото, застрахователното или осигурителното дело. Те трябва да са български граждани, да не са поставени под запрещение, да не са осъждани и др.

Нужни са още стратегическа, лидерска, управленска компетентност, ориентация към резултати, компетентност за преговори и убеждаване, фокус към клиента, работа в екип и дигитална компетентност. Допуснатите до конкурса ще имат писмена разработка и събеседване.

Документите се подават в централното управление на НЗОК в София до 13 ноември.

 

 

6 коментара

  • Един конкурс ся обявява за определена личност. Останалите кандидати са за пълнеж или не са в час.

  • Е, крайно време беше, който и да е. Вечната Амбър се нуждае от заслужена почивка🤪

  • То въпросът не е да разкараш някого, а да намериш по-читав човек от него. Ама.. Трудна работа в днешно време.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.