Хасково

Карат с линейка военнослужеща от мащабното учение на „Корен“ в хасковското Спешно

Военнослужеща беше докарана привечер в Спешно отделение на МБАЛ – Хасково с травма на крака.

47-годишната жена беше транспортирана с военна линейка от полигона „Корен“, където се провежда най-мащабното бойно учение в последните 20 г. „Балканска стена 20“. В него участват 3 000 военнослужещи с 200 танка.

Хасковските лекари са й направили снимка, която е показала травма на коляното. Жената не се е наранила по време на самите бойни занятия, а в полевия лагер, където най-вероятно се е подхлъзнала. Пострадалата не е приета в хасковската болница, като ще отиде за консултация във ВМА – София.

През лятото на полигона „Корен“ имаше още няколко военни учения, на които също се е случвало в Спешно да карат военнослужещи с различни травми, допълниха от МБАЛ – Хасково.

Днес в Спешно отделение не са идвали пострадали от тежки инциденти. Отново е имало няколко случая със съмнения за коронавирус. Лекари настояха пред Спешно да има охрана, която да следи хората да са с маски, защото една част не ги поставяли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
циркове
циркове
26.10.2020 0:32 0:32

Няма начин да не covid.

Марго
Марго
26.10.2020 4:41 4:41

По време на пандемия 3000 души събрани на едно място в полеви условия. Бихте ли казали какви противоепедемични мерки се спазват.
Да не говорим ,че изтровиха хората в съседните населени места с тези бомби. Ужас

Back to top button