Регион

18-годишен с Шевролет помете мъж и жена на тротоар в Харманли

18-годишен с лек автомобил Шевролет е блъснал мъж и жена, които са се движили по тротоар в Харманли, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал в събота около 20:30 часа. Младежът се е движил с несъобразена скорост по булевард „България“ в града и при излизане от кръстовище с кръгово движение е загубил контрол върху колата, качил се е на тротоара и е ударил 54-годишен мъж и жена на 45 г.

От удара мъжът от Гърция е със спукване на черепа и фрактура на лява тазобедрена става, с опасност за живота. Харманлийката е с охлузна рана на гърба, освободена за домашно лечение.

83-годишна пешеходка е пострадала при инцидент в Хасково. На 23 октомври в 10:45 часа е получен сигнал, че в Спешното отделение на болницата е постъпила жена за лечение, пострадала в ПТП. Изпратеният на място автопатрул е установил, че минути по-рано, 48-годишна водачка на лек автомобил Ауди при маневра на заден ход е ударила пресичащата възрастна жена и я е транспортирала в болницата. Последната е с фрактура на дясната раменна става.

Без опасност за живота са двама пътници в автомобил след катастрофа, станала вчера на автомагистрала „Марица“. В 21 часа на км. 73 в посока Хасково 34-годишен сръбски водач на лек автомобил БМВ се е движил с несъобразена с пътните условия скорост. Загубил е контрол, завъртял се и е излязъл вдясно в канавката. Пострадали са возещите се в колата двама пътници на 38 и 36 г. от Сърбия. Първият е с порезна рана на главата и десния лакет, а вторият – с контузия на лява гръдна половина. Прегледани са и са освободени за домашно лечение.

6 бързи производства срещу водачи, нарушили Закона за движение по пътищата са образувани през почивните дни. 3 от тях са срещу мъже, шофиращи в нетрезво състояние. Дрегерът е отчел, че в кръвта на шофьорите на 62, 55 и 39 г. има наличие съответно на 1.7, 1.49 и 1.43 промила алкохол. В 36-годишен, спрян в областния град хасковските полицаи са установили с дрегер и наличие на канабис. В него е открит и плик с пико с тегло 0.41 грама. В Минерални бани е хванат мъж на 47 г., управляващ мотопед без регистрационна табела, а в Харманли – неправоспособен водач на 39 г., чието Ауди е с прекратена регистрация.

При спецоперацията на Пътна полиция в последните дни са проверени 509 души и 522 автомобила. Пътните полицаи са заснели 219 коли с превишена скорост, съставили са 185 и са връчили 74 електронни фиша. На нарушителите са съставени 30 акта и 83 фиша, издадени са и 9 принудителни административни мерки.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.10.2020 12:07 12:07

Крайно време е тези пикльовци на по 18 години да имат право поне две години да карат само коли не по-мощни от 60 коня!!!!

™
26.10.2020 12:30 12:30

Корумпираната вдовица няма ли да усмири шантавият си електорат ?

⏺️
⏺️
26.10.2020 12:45 12:45

В Харманли е чалгаджийско-циганска смрад.

Back to top button