Хасково

Блъснаха пешеходка в центъра на Хасково, задържаха пияни шофьори

77-годишна жена е ранена при пътен инцидент в Хасково, съобщават от полицията.

Вчера в 10:50 часа на булевард „България“ на кръстовището с улица „Преслав“ е станало произшествие с лек автомобил Опел, шофиран от 70-годишен мъж. Водачът е отнел предимството на жената, която пресичала булеварда на пешеходна пътека и я ударил. Тя е с контузии на десния крак и дясната ръка, прегледана е и е освободена за домашно лечение. На шофьора е съставен акт.

48-годишен е хванат да управлява в Хасково нерегистриран Крайслер с чужди табели. Задържан е водач на 31 г., управляващ Форд по улиците на града с 1.33 промила алкохол.

32-годишен любимчанин е бил спрян за проверка на разклона за село Йерусалимово. Тестът отчел, че мъжът шофира с наличие на марихуана в кръвта. При последвалия личен обиск в обувката му е открито станиолово топче от същата дрога с тегло 0.30 грама и е задържан. В ареста е бил и 66-годишен свиленградчанин, проверен с леката си кола Опел в града. Дрегерът отчел употреба на 1.72 промила алкохол.

С наркотик е задържан 20-годишен свиленградчанин. Младежът е проверено вчера в 15 часа в Свиленград. В него е открита сгъвка от алуминиево фолио със суха зелена листна маса с тегло 0.6 грама, реагираща на марихуана. Последвала е проверка в дома му, където са намерени 2 саморъчно свити цигари с общо тегло 0.6 грама.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button