Спорт

Гришо е на 1/8-финал във Виена след победа над Хачанов

Григор Димитров започна силно участието си на турнира от веригата ATP 500 във Виена.

Хасковлията записа чиста победа 7-6(6), 6-3 над световния №18 Карен Хачанов. Първият сет бе много равностоен и драматичен, но във втория българинът показа класата си и надделя категорично над третата ракета на Русия, съобщава TennisKafe.com.

Мачът не започна добре за Димитров, който изоставаше с 1-3 в първия сет, но малко по малко българинът обърна развоя на събитията и спечели драматично частта след тайбрек. В края на втория сет Гришо се поотпусна и позволи на опонента си да намали резултата от 5-1 до 5-3, но след това първата ни ракета отново „настъпи газта“ и не позволи на Хачанов да продължи да се надява на обрат.

Така Григор Димитров намери място на 1/8-финалите, където ще се изправи срещу победителя от мача между Стефанос Циципас и Ян-Ленард Щруф.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button