Хасково

НАП продава солариум в Хасково, общо от длъжници са събрани 165 000 лв.

10-годишен солариум продават публичните изпълнители на НАП в Хасково, съобщават от Приходната агенция.

Съоръжението се предлага на търг заедно с монетен апарат и комплект от 100 жетона. Намира се на адрес в Хасково и може да бъде огледан още от 28 октомври до 3 ноември включително, при спазване на противоепидемичните мерки. Първоначалната му цена е 15 800 лв.

Близо 98 000 лева събраха от търгове публичните изпълнители на НАП през третото тримесечие на годината, след като образуването на нови изпълнителни дела и прилагането на принудителни мерки за събиране на неплатени в срок публични задължения бяха възобновени. Преди това известно време търгове не се провеждаха. С тази сума, от началото на годината досега, от продажби на активи – недвижими имоти, движими вещи и превозни средства, приходната администрация в Хасково е събрала малко над 165 000 лева.

От НАП апелират при затруднения в навременното плащане на данъци и осигуровки, особено в условията на извънредна епидемична обстановка, гражданите и фирмите да се обръщат към публичните изпълнители на Агенцията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button