Хасково

Задържаха хасковлия за блудство с 6-годишно момиченце

58-годишният хасковлия Ангел Михайлов беше задържан под стража от Хасковския районен съд по обвинение в блудство с 6-годишната си доведена внучка.

Престъплението е извършено миналата година, когато детето казало на баба си за действията на Михайлов. Досега са извършени експертизи, които според прокуратурата са доказали действията на мъжа. Ако бъде признат за виновен го грози затвор от 2 до 8 г.

Прокуратурата поиска постоянният арест, защото има обосновано предположение, че той е извъшител на престъплението и заради опасността да извърши друго престъпление.

Адвокатът му поиска по-леката мярка „Подписка“. Михайлов отрича да е извършил престъплението и поиска от съда свобода. Той каза, че не е добре здравословно. Въпреки това съдът го задържа, като определението може да се обжалва пред Хасковския окръжен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button