Спорт

Делян Делчев обеща да стимулира спорта с финанси

Победителите във футболаНагради на най-добрите спортисти на възраст 15-30 години бяха връчени тази вечер в Хасково. Инициативата е на комисията по Спорт към Младежкия парламент, подкрепена от Община Хасково и е по случай международния ден на спорта- 17 май.

Специален гост на събитието беше председателят на общинския съвет Делян Делчев, който връчи и наградите. В спортните празници, които започнаха на 12 Май, взеха участие 200 ученици от гимназиите в града, както и състезатели от спортни клубове.

Победителите във волейболаНай-добър във футбола се оказа отборът на „Шок“, следвани от „Галактико“. Третото място си поделиха два отбора – „8 Март“ и „Дяволите“.

При волейбола първото място грабна отборът на „Машините“, следвани от „Но нейм“ и „1992“. Бяха връчени и индивидуални награди за стриийтбол в 4 категории – деца, юноши, младежи и кадети.

Победителите за стрийтболВ програмата днес имаше и демонстрации на батут и силови спортове. За инициативата бяха сформирани и два отбора по женски футбол. Всички участници получиха и по една тениска за спомен от събитието.

От името на община Хасково Делян Делчев обеща да се опитат да развиват спорта, защото според него няма по-хубаво нещо от една спортна зала пълна с младежи. Той декларира готовност да стимулира финансово спорта.

 Награди  Награди

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.05.2010 9:29 9:29

Браво Коце, ти си нашата гордост. :)

fenka
fenka
18.05.2010 19:55 19:55

Ето това е най-готиният волейболист!:)Само така-НАПРЕД и НАГОРЕ!:)))

Back to top button