Организатор на протестите в Хасково: Полицията ме сплашва

Хасково

Организаторът на антиправителствените протести в Хасково Тодор Топалов заяви, че полицията се опитва да го сплашва.

Причината, която той посочи е, че снощи около 21:30 часа полицейски автомобил с включени маяци е спрял пред дома на родителите му. През мегафона полицаите на три пъти го викали поименно да излезе, за да му връчат призовка. По лична карта Топалов се водил на този адрес, но живеел на друго място и според него това било известно на полицията. В крайна сметка родителите му излезли, но отказали да приемат призовката, защото в нея не била посочена целта за призоваване.

Топалов определи ситуацията като милиционерски похвати от страна на полицията. Той предполага, че това се прави заради подготвяния протест за неделя на автомагистрала „Марица“. Протестиращите са уведомили община Свиленград, че искат да проведат мирен протест на 108 км. на магистралата. От общината са разрешили протеста с уговорката това да стане не на магистралните платна, а на намиращ се в съседство паркинг.

По-късно Топалов отиде в полицията и допълнително се очаква яснота дали протестът ще се състои.

12 коментара

  • Ти пък кой беше, че да те сплашва полицията бе цървул пума.. ки. Призовка могат да ти връчват до 22ч,запомни го това. И не си фактор мишкар болен и тва го запомни. Полицитяа му пречи, съдебната власт му пречи, медиците и те ти пречят всички ти пречат бе, радвай се на полицейската охрана защото досега щеше малко по друго яче да гояориш.

  • Да ти връчат за ддс тата и за дървата и далаверите. Другото е ала бала

  • Мисля, че младежа се взема за фактор, какъвто не е. Ролята на “жертви на режима” и постоянни мрънкалници, както виждате не дава резултат. Никой не застана до Вас – обичайните протестиращи, а недоволните сме много. И само не излизайте с тъпия номер, за страха.

  • Истински протестиращ, а не манипулатор-протестиращ каза:

    И да го набият му е малко. Какво се занимава с глупости,а не се хване да работи нещо съществено. Вкарайте го в ареста за хулигански прояви и му дайте домати с ориз да яде.

  • Веднага акт по закона за гражданска регистрация щом живее на друг адрес и не е регистриран в законовия срок.

    • абсолютно. щом нарушава закона- акт. такъв ли е новият политик който иска да ни оправи. не мерси

  • Абе тука само тъпи и малоумни пумияри ли пишат бе.Що не си съкратите мъките и ме наскачате от някой мост.Даеба и психично недъгави малоумници.Умирайте в злобата си бавно и сигурно…..

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.