Отложиха протеста на магистрала „Марица“, преговорите продължават

Хасково

Протестът на автомагистрала „Марица“, който беше замислен за днес, се отлага, съобщиха хасковските протестиращи.

Тяхното искане беше мирният протест да бъде на 108-ми километър, но от община Свиленград поискаха това да стане на друго място. Протестиращите настояват да се съберат на „Марица“, защото по техните думи магистралите са символ на корупцията в България. В тяхното уведомление е предвидено провеждането на събрание-митинг, а не на демонстрация с шествие. Те са готови да е на друго подобно място, удобно за Пътна полиция да отбие движението. Целта е всичко да стане законно и да се постигне прецедент.

Така протестът се отлага за най-много 14 дни, през които продължават преговорите с община Свиленград. Ако не се постигне консенсус казусът ще бъде отнесен към съда.

9 коментара

    • Какви преговори. Тази магистрала да не е на тези 5-6 човека. Защо ще пречат на нормалните хора. Зя да ги снимат по новините ли. И да се окичат със слава. Хайде да ходят да си точат ддс-то и да не ни пречат, че…

  • Станимирчо, къде са ти децата? Защо не са с теб или ги остави на някоя съседка да ги кърми.

  • Троловете и тука ли налазиха 🙂 . Нека им , трябва и те да си заработят заплатите.
    Елате със лицата си на протеста и кажете с какво ви пречат тези хора. Така зад клавиатурата е много лесно да обиждаш 😉

  • Хари: Интересно дали това ти е истинското име. Какъв си: Арменец, турчин, руснак, циганин, я вземи си пиши истинското име, защото тези дето протестират ги познавам и при тях няма Хари!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.