Регион

Арестуваха трима с дрога в Хасковско

24-годишен мъж от ивайловградското село Кондово е задържан за съхранение на наркотик, съобщават от полицията.

На 30 октомври служители от криминална полиция са спрели за проверка лек автомобил Форд между селата Свирачи и Белополяне. В колата като пътник се е возил задържаният младеж. При личния му обиск е открит полиетиленов плик с около грам канабис. В дома му в село Меден бук полицаите открили опаковка с 166 канабисови семена и плик с около 30 грама канабис.

29-годишен от свиленградското село Левка също е задържан за дрога. На 31 октомври в 15:50 часа в покрайнините на селото му мъжът е спрян за проверка. В дрехите му е открита кутийка с 6.4 грама канабис.

И криминалистите от Хасково са арестували мъж с наркотик. На 30 октомври по обяд той е проверен на кръстовището между булевард „Васил Левски“ и улица „Дунав“ в областния град. В него е открита сгъвка с 0.4 грама чай за пушене.

Дрога

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button